Larkollen

Larkollen 10×3,5 (30kvm)

En villavogn er en mellomting mellom en campingvogn og en hytte.

Hjulene på villavognen gjør at den kan flyttes over korte strekk internt på tomt og dermed unngå kommunale krav som stilles til en permanent hytte. Den kan ikke transporteres hengende bak noen form for kjøretøy på offentlig vei.

Modellen har stue med en åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. Den leveres med to soverom og et godt utstyrt bad. Den er konstruert for en enkel tilkobling til vann, avløp og el. For tilkobling må kjøper selv avklare dette i forhold til lokale reguleringsbestemmelser/Campingplass grunnforhold etc.

Transport må alltid avklares ved hvert enkelt tilfelle. Behov av mobilkran og/el andre former for redskap som trengs for å få gjort plassering er ikke inkludert med. Transport er inkludert i en radius på 3t fra Oslo sentrum, utover det tilkommer ekstrakostnader som vil avtales før hvert enkelt oppdrag.

Vi tilbyr også en del tilvalg så det er mulig å skape en fritidsbolig som er tilpasset dine individuelle behov allerede fra starten. Se vår liste med inkludert og tilvalg under her.

Info

BRA Kvm
30 Kvm
Ant soverom
2
Ant bad
1
Pris fra
910 000,-

Det beste fra to verdener

«Smartkvadrat» er eneleverandør i Norge av villavogner fra kvalitetsprodusenten DMK i Polen. DMK har et stort utvalg av varianter, og vi har valgt å markedsføre de som er best egnet for norske forhold. Vi tilbyr villavogner i ulike størrelser fra 24,5 til 56 m2.