Smartkvadrat30

Smartkvadrat30 gir deg 30 kvm velutnyttet areal – kompakt, men med god bokvalitet og overraskende romslig følelse. Det er uendelig mange fordeler ved å velge Smartkvadrat30 som ditt nye hjem. Lave bokostnader, mindre klimaavtrykk, tidsriktig arkitektur, fleksibel plassering osv. Her får du et oppholdsrom på nesten 20 kvm med kjøkkeninnredning, samt bad, soverom og åpen entré. Alt er ferdig møblert og med pene, lettstelte overflater. Sjelden får du så mye bolig per kvadratmeter.

Boligen leveres standard som premiumversjon med vinylplank på gulv, samt hvitlasert panel på vegger og tak. Badet har vinylbelegg og våtromsplater fra Hunton. Dagslyset slipper inn i stuen fra høye vinduer på to sider, og i soverommet via en tofløyet terrassedør. Som tilvalg kan det meste endres, om du ønsker å sette ditt personlige preg, eller tilpasse boligen til akkurat dine behov. Mulighetene er mange!

Minihuset er designet for to personer, etter maksmål for det som vil bli den nye standarden signalisert av regjeringen. Modellen ligger allerede an til å bli en bestselger til studenter, universiteter og til utvikling av sentrumsnære tomter med mer. Modellen leveres på en ramme med hjul, så den kan flyttes korte strekk internt på tomten, dog ikke som henger bak kjøretøy på vei. Boligen kan stables to og to i høyden, hvis man ønsker å utforme små rib-konstruksjoner.

Dokumenter

TegningerTilvalgslisteInfo vedr. forskrift

Info

BRA Kvm
30 Kvm
Ant soverom
1
Ant bad
1
Dimensjoner
10m x 3,8m
Pris fra
1 290 000,-
Type
Fritidsbolig

1. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

Entré: Boligen har inngang til en åpen, pen entré med vinylplank på gulv, samt vegger og tak i hvitlasert panel. Samme overflater er benyttet i stue/kjøkken og på soverom, slik at det blir en fin helhet. Fra entreen er det åpent til stue/kjøkke og innerdør i finer inn til soverom og bad. Det finnes tilvalg hvis det ønskes endringer i materialvalg eller farger m.m.

Stue/kjøkken: Stuen og kjøkkenet har et samlet areal på 19,2 kvm, og har alt man trenger for å leve et avslappende liv hjemme. Rommet har vinylplank på gulvet, og lyse vegger og tak i hvitlasert panel. Stuen leveres ferdig møblert med spesialtilpasset sovesofa, stuebord og tv-hylle, samt spisestue med bord og fire stoler. Velplasserte, høye vinduer på to sider gir rikelig med dagslys inn i rommet og en ekstra luftig følelse.

Kjøkkeninnredningen er kompakt og smart plassert i hjørneløsning. Innredningen har trehvite, glatte fronter og antrasittgrå laminatbenkeplate med nedfelt vaskekum med kran. Innredningen har integrerte hvitevarer i form av et lite kjøl/frys, stekeovn, 4-platers koketopp og avtrekksvifte. Over koketoppen monteres backsplash i glass.

Som tilvalg kan man få en annen type innredning, benkeplate og vaskekum. Det er mulighet for større kjøl/frys, backsplash og platetopp, samt innebygd oppvaskmaskin, innbyggingsovn og mikrobølgeovn.

Bad/wc/vaskerom: Boligen har et godt arealutnyttet og velinnredet bad på 3,4 kvm. Gulvet har vinylbelegg og gulvvarme, og veggene har baderomsplater fra Hunton som er lette å rengjøre. Innredningen består av toalett, servant med skap, dusj og opplegg for vaskemaskin. Som tilvalg kan man få opplegg for tørketrommel, annen dusjløsning, veggmontert toalett og oppgradering av møblement.

Soverom og garderobe: Soverommet er 7,4 kvm og har samme pene overflater med gulv i vinylplank og hvitlaserte paneloverflater. En tofløyet terrassedør gir rikelig med dagslys. Rommet er ferdig innredet med dobbeltseng i størrelse 140 x 200 cm, med nattbord på én side. Over sengeplassen monteres et veggskap med LED-lys under, perfekt for å kunne lese på sengen.

I tillegg leveres rommet med garderobeskap og kommode. Som tilvalg kan man få køyeseng, ekstra garderobeplass, spesialtilpasset sengegavl og innebygget LED-belysning.

Boligen varmes opp med gulvvarme på bad og har elektriske panelovner. Som tilvalg kan det velges gulvvarme i øvrige rom, luft-til-luft varmepumpe, samt gasspeis eller pelletsovn.

Teknisk

– Elektriske veggventiler med mulighet for varmegjenvinning.

– Avtrekksvifte på bad.

– Varmtvannsbereder på ca. 50 liter.

– El-installasjon fra Schneider.

– Røropplegg lagt klart til påkobling av utstyr.

– Utvendig og innvendig LED-belysning.

Modellen er konstruert for enkel tilkobling til vann, avløp og elektrisk, eller den kan tilkobles som et tradisjonelt hus. Før tilkobling må kjøper avklare regler i henhold til lokale (eks. campingplass) og kommunale reguleringsbestemmelser.

Smartkvadrat 30 leveres med ramme av stål og treverk. Den har påmonterte hjul for transport på tomt og underside med galvaniserte plater for ekstra beskyttelse. Som standard er det lagt 15 cm isolasjon i vegger, tak og gulv, samt vindsperre og fuktsperre. Taket er tekket med vedlikeholdsfrie stålplater og veggene er kledd med trepanel. Taket leveres komplett med beslag, takrenner og nedløp. Vinduer og terrassedører har 2-lags glass og vedlikeholdsfrie rammer i aluminium/pvc.

Som tilvalg kan man få helgalvanisert ramme eller marinebeskyttet ramme. Man kan velge annen fasade, kledning, takvinkel og opp til 30 cm mer takhøyde. Man kan også få 3-lags vinduer og ekstra isolasjon. Utvendig trapp, markterrasse, fundamentering og tyverisikring er andre tilvalg.

Tomt er ikke inkludert i leveransen. Utvendige arbeider som; gravearbeid, støp av ringmur og/eller plate, grøft og føring av VA, EL og fiber er ikke inkludert. Tilkobling til strømnett, vann/avløps-nett er ikke inkludert. Kommunale avgifter som saksgebyr, tilkoblingsgebyr og lignende er ikke inkludert.

Smart Kvadrat kan være behjelpelig med å utarbeide og sende inn tegninger & byggesøknad til kommunen gjennom sin ansvarlige søker mot et pristillegg.

Transport må avtales i hvert enkelt tilfelle. Behov for mobilkran, og/eller andre former for redskap nødvendig for plassering og adkomst er ikke inkludert fra leverandøren sin side. Eventuelle omlasting vil medføre ekstra kostnad. Skjeggkre overføres sjelden til boliger via materialer, men kan noen ganger følge med våt kartong. Smart Kvadrat kan derfor ikke garantere at et nytt hus ikke kan få skjeggkre.

Smart Kvadrat er eneleverandør i Norge av denne typen boliger fra kvalitetsprodusenten DMK i Polen. DMK har et stort utvalg av småhus, og Smart Kvadrat har valgt å markedsføre de som er best egnet for norske forhold. Smart Kvadrat samarbeider for øvrig med andre husprodusenter i Europa for andre modeller.

Utstilling

Smartkvadrat30 står utstilt hos oss i Vestby.
Ta kontakt for en visning.

Avtal visning

I ulike størrelser

Vi tilbyr «Smartkvadrat» i ulike størrelser fra 18kvm til 100kvm. Modellene Smartkvadrat48 til Smartkvadrat100 har stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. De leveres med to eller tre soverom og et godt utstyrt bad.

Alle våre modeller leveres standard som Premium-versjon med mulighet for tilvalg.