SmartKvadrat18

SmartKvadrat18 er et sjarmerende mikrohus på hjul, med maksimal fleksibilitet og frihetsfølelse. Boligen er designet for to personer. Drømmer du om anneks i hagen, hytte på fjellet, eller ditt eget lille krypinn ved sjøen? Da er SmartKvadrat18 et perfekt valg – bygd med tanke på å leve komprimert.

På tross av størrelsen er huset svært innholdsrikt med alt du trenger. Lengden på huset er 6,6 meter og det har en fin sovehems med 70 cm takhøyde og dobbeltseng over badet. Badet har kverntoalett, dusj og servant, og kjøkkenet har alle hvitevarer integrert. Stuen er fullt innredet med to sofaer og spisebord. Det er lagringsplass i skap under trapp, under sofa og i en bod på utsiden.

Stadig flere får øynene opp for mikrohus, som både er snilt for lommeboken og miljøet. Her står bokomfort og smarte løsninger i fokus. Vi tør påstå at det er lettere å finne lykken i et mikrohus som har alt du trenger på sin faste plass, enn i en villa med mange unødvendige ting. Her er det du som eier boligen, ikke boligen som eier deg. På Vestby står to visningsmodeller hvis du ønsker å ta en titt.

Transport må alltid avklares ved hvert enkelt tilfelle. Behov av mobilkran og/el andre former for redskap som trengs for å få gjort plassering er ikke inkludert.

Dokumenter

TegningerInfo vedr. forskrift.

Info

BRA
18 Kvm
Ant soverom
1
Ant bad
1
Dimensjoner
6,6m x 2,5m
Type
Fritidsbolig
Pris fra
949 000,-

1. etasje: Stue/kjøkken/entré, bad, sovehems og utebod.

Entré: Velkommen inn i Smartkvadrats minste modell, Smartkvadrat18 – en godt arealutnyttet villavogn som er komplett innredet. Ytterdøren er 90 cm bred og fører inn i et åpent allrom med vedovn rett frem, kjøkken på den ene siden og stue på den andre. Rommet har gulv i slitesterk industrivinyl, vegger og tak i kryssfiner, og gode vindusflater som gir rikelig med dagslys.

Kjøkken: Kjøkkenet er smart plassert langs to sider med oppbevaringsløsninger langs den ene, bygd inn i trapp opp til sovehemsen. Her får du god oppbevaringsplass på lite areal. Kjøkkenet er fullt utstyrt med gasstopp, samt kjøl/frys.

Stue: Stuen er praktisk innredet og har to stykk 2-seters sofa med bord mellom. Under er det lagringsplass. Dermed kan gjester inviteres til både middag og overnatting.

Bad/wc/vaskerom: Badet ligger plassert innerst i vognen, med inngang via skyvedør fra kjøkkenet. Rommet har våtromsplater i betongfarge fra Hunton på veggene og vinyl på gulvet. Badet er innredet med kverntoalett, servant og dusjnisje. Det er også montert avtrekksvifte.

Soveplass og lagring: Huset har en smart sovehems over badet med adkomst via trapp. Soveplassen har dobbeltseng og takhøyde på ca. 70 cm, så de fleste kan sitte i sengen med pc på fanget.

Huset har lagringsplass under trappen opp til sovehemsen, under den fremre sofaen og i påmontert bod i bakkant på utsiden.

Boligen varmes opp med en liten vedovn.

Teknisk

– Solcellepanel med app-styring.

– Selvbalanserende veggventil.

– 12v/230v elanlegg.

– Gass til koking.

– Avtrekksvifte på bad.

– 200 l vanntank for ferskvann.

– 50 l varmtvannsbereder.

– Mulighet for tilkobling til vann.

Mikrohuset bygges på henger: Vekten av huset vil være rundt 4000kg med solpanel og “full rigging” (det jobbes med produsenten for å finne en løsning som gir en transportvekt på 3500 kg).  Huset er 6,6 m langt, har en 90 cm bred ytterdør og en utvendig fasade av spilepanel i tre og metallplater. Taket er tekket med mørke metallplater av typen Plannja trend 475 og vinduene har isolerglass med pvc/alu-ramme. Bakerst på huset er det påbygd en lagringsbod.

Tomt er ikke inkludert i leveransen. Utvendige arbeider som; gravearbeid, støp av ringmur og/eller plate, grøft og føring av VA, EL og fiber er ikke inkludert. Tilkobling til strømnett, vann/avløps-nett er ikke inkludert. Kommunale avgifter som saksgebyr, tilkoblingsgebyr og lignende er ikke inkludert.

Smart Kvadrat kan være behjelpelig med å utarbeide og sende inn tegninger & byggesøknad til kommunen gjennom sin ansvarlige søker mot et pristillegg.

Transport må avtales i hvert enkelt tilfelle. Behov for mobilkran, og/eller andre former for redskap nødvendig for plassering og adkomst er ikke inkludert fra leverandøren sin side. Eventuelle omlasting vil medføre ekstra kostnad. Skjeggkre overføres sjelden til boliger via materialer, men kan noen ganger følge med våt kartong. Smart Kvadrat kan derfor ikke garantere at et nytt hus ikke kan få skjeggkre.

Smartkvadrat AS er eneleverandør i Norge av denne typen boliger fra kvalitetsprodusenten DMK i Polen. DMK har et stort utvalg av småhus, og Smartkvadrat har valgt å markedsføre de som er best egnet for norske forhold. Smartkvadrat samarbeider for øvrig med andre husprodusenter i Europa for andre modeller.

I ulike størrelser

Vi tilbyr «Smartkvadrat» i ulike størrelser fra 18kvm til 100kvm. Modellene Smartkvadrat48 til Smartkvadrat100 har stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. De leveres med to eller tre soverom og et godt utstyrt bad.

Alle våre modeller leveres standard som Premium-versjon med mulighet for tilvalg.