Smartkvadrat48

Smartkvadrat48 er en stilig fritidsbolig, anneks eller tilbygg, levert etter byggteknisk forskrift for hytter inntil 70 kvm BRA. Produktet er så ferdig at når det kommer kan det tas i bruk etter max 3–5 dager. Boligen er arealeffektiv, har høy bokomfort og gir ekstremt god valuta for pengene.

Her får du hele tre soverom med seks sengeplasser, lettstelt, delikat bad, samt stue i åpen løsning med kjøkken. Rommene har pene overflater, gode vindusflater og er fullt møblert. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og stuen leveres med sovesofa, sofabord og spisebord med stoler til seks personer.

Boligens ytre mål er kun 14,5 m x 3,8 m og utvendige overflater er beregnet på norske vintre.  Boligen har mørk, trendy kledning og utenfor stuen leveres markterrasse på 20 kvm. Med tilvalg kan fritidsboligen tilpasses etter kjøpers behov, både med tanke på materialvalg og innredning.

Dokumenter

TilvalgslisteInfo vedr. forskriftTegninger

Info

BRA Kvm
48 Kvm
Ant soverom
2/3
Ant bad
1
Dimensjoner
14,2m x 3,8m
Pris fra
1 640 000,-
Type
Fritidsbolig

1. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og 3 soverom.

Entré: Boligen har inngang via hvit ytterdør til en åpen entré med slitesterk vinylplank i fargen Dark oak på gulv. Rommet har vegger og tak i hvitbeiset panel, med hvitt listverk rundt vinduer og dører.

Som tilvalg kan man velge andre materialer og farger, samt fuging i overgang mellom lister og overflater. Boligen har hvite innerdører med terskel i eik, og fra entreen er det dør til bad og hovedsoverom.

Stue: Stuen på rundt 20 kvm ligger i åpen løsning med kjøkken og har gode vindusflater på to sider, slik at dagslyset kan flomme inn. Mot inngangssiden er det satt inn tre terrassedører som fører ut til en markterrasse på ca. 20 kvm, en fin forlengelse av rommet i sommerhalvåret.

Stuen leveres ferdig innredet med sovesofa, sofabord, tv-benk med fronter i lys eikefarge og et spisebord med seks stoler i overgang til kjøkken. Rommet har pent gulv i slitesterk vinylplank i fargen dark oak, kombinert med vegger og tak i hvitbeiset trepanel og hvitt listverk.

Kjøkken: Kjøkkenet er montert i L-form og har en stilren innredning med glatte fronter i lys eikefarge, lik som møblement i stuen, bad og soverom. Benkeplaten er i mørk grå eikelaminat med nedfelt vaskekum og blandebatteri i stål.

Innredningen leveres komplett med avtrekksvifte, koketopp, stekeovn, 45 cm bred oppvaskmaskin og kjøl/frys i høy modell. Over benken er det LED-belysning og over koketoppen er det backsplash i glass.

Bad/wc/vaskerom: Badet er pent og funksjonelt med lettstelte overflater – baderomsplater i dypgrå fra Hunton på veggene, vinylbelegg på gulv med gulvvarme og hvitbeiset trepanel i tak. Rommet er innredet med et 90 x 90 cm dusjkabinett, servantskap i lys eikefarge, et frittstående toalett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre er det servantspeil med LED-belysning, elektrisk håndkletørker og strømpunkt ved speil.

Soverom og garderobe: Modellen har hele tre soverom og totalt fem senger. Hovedsoverommet har dobbeltseng med nattbord på hver side av sengeplassen, veggskap med LED-belysning over sengeplassen, samt garderobeskap og kommode.

De to andre soverommene får to senger og ett nattbord hver. Ett av rommene får i tillegg garderobeskap, kommode og veggskap med LED-belysning, mens det andre får veggskap med LED-belysning over hver sengeplass. Alle soverommene er utstyrt med lyspunkt i tak, dobbel stikkontakt og panelovn.

Boligen leveres med fire panelovner og har gulvvarme på bad. Som tilvalg kan det velges gulvvarme i øvrige rom, luft-til-luft varmepumpe, samt gasspeis eller pelletsovn.

Teknisk

– Elektriske veggventiler med mulighet for varmegjenvinning.

– Fuktstyrt avtrekksvifte på bad.

– Varmtvannsbereder på ca. 50 liter.

– Elinstallasjon fra Schneider.

– Røropplegg leveres tilkoblet til kjøkken og bad.

– Utvendig og innvendig LED-belysning.

– To utestikk.

Smartkvadrat48 leveres på en rullende ramme med hjul, denne kan demonteres for fast installasjon. Under hele konstruksjonen er det montert vindtett asfaltplate. Boligen får stående panel med rettkant, som er fabrikkmalt ett strøk i fargen brunsvart. Kledningen er utlektet for lufting og har musebånd nederst.

Veggene har dampsperre og isolert veggkonstruksjon i 2 x 100 mm med innvendig påforing for skjult elanlegg og rørføringer. Innvendig er veggene isolert med 50mm isolasjon. Taket er tekket med metallplater i mørk grå og har 20 cm isolert takkonstruksjon med lekter for ventilering under takplatene, dampsperre, sorte takrenner og nedløp, samt nedforingslekter på 22 x 48 mm.

Bjelkelaget prosjekteres og dimensjoneres i henhold til gjeldende toleransekrav. På bjelkelaget leveres fuktbestandig OSB-plate og i gulv legges 200 mm isolasjon og fuktsperre med OSB-plate.

Ytterdører, balkongdør og vinduer er alle i 3-lags isolerglass med vedlikeholdsfri ramme i pvc, samt hvit omramming innvendig og utvendig. Ytterdøren er hvit med FG-godkjent lås og håndtak. I front av boligen leveres en 20 kvm stor markterrasse i grønt trevirke.

Tomt er ikke inkludert i leveransen. Utvendige arbeider som; gravearbeid, støp av ringmur og/eller plate, grøft og føring av VA, EL og fiber er ikke inkludert. Tilkobling til strømnett, vann/avløps-nett er ikke inkludert. Kommunale avgifter som saksgebyr, tilkoblingsgebyr og lignende er ikke inkludert.

Smart Kvadrat kan være behjelpelig med å utarbeide og sende inn tegninger & byggesøknad til kommunen gjennom sin ansvarlige søker mot et pristillegg.

Transport må avtales i hvert enkelt tilfelle. Behov for mobilkran, og/eller andre former for redskap nødvendig for plassering og adkomst er ikke inkludert fra leverandøren sin side. Eventuelle omlasting vil medføre ekstra kostnad. Skjeggkre overføres sjelden til boliger via materialer, men kan noen ganger følge med våt kartong. Smart Kvadrat kan derfor ikke garantere at et nytt hus ikke kan få skjeggkre.

Smart Kvadrat er eneleverandør i Norge av denne typen boliger fra kvalitetsprodusenten DMK i Polen. DMK har et stort utvalg av småhus, og Smart Kvadrat har valgt å markedsføre de som er best egnet for norske forhold. Smart Kvadrat samarbeider for øvrig med andre husprodusenter i Europa for andre modeller.

Utstilling

Smartkvadrat48 står utstilt hos oss i Vestby.
Ta kontakt for en visning.

Avtal visning

I ulike størrelser

Vi tilbyr «Smartkvadrat» i ulike størrelser fra 18kvm til 100kvm. Modellene Smartkvadrat48 til Smartkvadrat100 har stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. De leveres med to eller tre soverom og et godt utstyrt bad.

Alle våre modeller leveres standard som Premium-versjon med mulighet for tilvalg.