Enebolig med alt på en flate - energieffektive løsninger og god standard

Standard

Boligen har interiørmessig gjennomgående god standard på utstyr og innredning, hvor det er lagt vekt på en god og funksjonell planløsning. Av ting som spesielt bør nevnes er følgende:

Kjøkken:
Kjøkken med moderne innredning fra danske Multi-living, type “Oslo”. Denne innredningen er en stram og stilren modell. Det stilrene designet er perfekt for et flott og enkelt kjøkkenliv. Benkeplater i laminat med integrert vaskekum i rustfritt stål. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Blomberg og Silverline som stekeovn, platetopp, ventilator, kombiskap og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom:
Moderne og tidsriktige bad med overflater av keramiske fliser på gulv og vegg. Av innredninger finnes baderoms innredning med servant og overliggende speil med integrert lys. Dusj er plassert i hjørne, og det er montert dusjvegger. Dusjarmatur og blandebatteri av god kvalitet. Det er montert vegghengte toalett. Oppsett for vaskemaskin/tørketrommel. Fuktstyrt avtrekksvifte. 200 liter VVB. Det er gulvvarme.

Annet:
Tdsriktig bruk av downlights (LED).

Tak: Malte mdf-plater.
Vegg: Malte mdf-plater og flis.
Gulv: 3-stavs hvitpigmentert eike parkett fra Boen, type (Concerto) og flis.

Info

Type
Enebolig
Byggeår
2022
BRA Kvm
86 Kvm
Ant soverom
3

I ulike størrelser

Vi tilbyr «Smartkvadrat» i ulike størrelser fra 30kvm til 96kvm. Modellene Smartkvadrat48 til Smartkvadrat100 har stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. De leveres med to eller tre soverom og et godt utstyrt bad.

Alle våre modeller leveres standard som Premium-versjon med mulighet for tilvalg.